Рут Колева обяви връзката си с брата на Саня Армутлиева! (виж тук)

Рут Колева обяви връзката си с брата на Саня Армутлиева! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Рут Колева призна връзката си с брата на Саня Армутлиева!

Певицата Рут Колева призна, че е гадже с брата на Саня Армутлиева. Още миналата година папараци разкриха, че тя не само се вижда, но и обикаля света с Любомир Армутлиев. Той е фотограф и според влюбената до уши изпълнителка е най-талантливият човек на света.

Рут Колева

Рут Колева обвързана с брата на продуцентката Саня Армутлиева – Любомир

„Едно от най-хубавите неща е да го гледам как снима. Това ме прави много вдъхновена. В момента, в който видях колко чист човек е душевно, си казах, че това е нещо много извънземно“, споделя Колева в предаването „Неделята“ по Нова телевизия.

Преди години Рут Колева системно плюеше във всяко свое интервю Саня Армутлиева, обвинявайки я в монополизация на българския музикален пазар. Изпълнителката я наричаше „октопод”, но с днешна дата признава, че е била малко крайна.

Въпреки това двете не поддържат почти никакви контакти, призна Колева. Любомир, който всички наричат Лубри, е фотограф с множество проекти и изложби.

Роден е през 1977 година, а Рут е с 13 години по-малка от него, но очевидно си пасват идеално, след като Колева най-сетне извади пред обществото връзката им.

Преди брата на музикалната продуцентка, певицата излизаше с журналиста Борислав Банев.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар