Топлес моделът Силвия Юрукова с разкрития за връзката си със сина на Деси Радева! (виж тук)

Топлес моделът Силвия Юрукова с разкрития за връзката си със сина на Деси Радева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Топлес моделът Силвия Юрукова отрече връзка със сина на Деси Радева!

Топлес моделът Силвия Юрукова отрече да има любовна афера със сина на първата дама Десислава Радева и депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил. В която преди седмица бе забъркана.

Силвия Юрукова

Силвия Юрукова отрече връзката си със Страхил Свиленски

В роден сайт се появи информация, че еротичната моделка е била във връзка със Страхил. Но към днешна дата двамата вече са разделени.

Наследникът на първата дама от предишния й брак е бил лудо влюбен в моделката преди няколко месеца, но все още не може да я забрави и я търси.

Доказателство за това са изнесени онлайн разговори между двамата. В които се вижда, че Страхил търси постоянно моделката.

Според източници връзката между Силвия и Страхил приключва в края на 2019 година, защото моделката е пожелала да се върне при бившия си приятел. Въпреки разлъката Страхил продължил да търси красавицата и да я поздравява за празници.

Пред вестник „България Днес“ моделката сподели, че не желае да коментира тази случка. И отрече каквото и да е било. „Извинявайте, но няма да коментирам“, отсече тя.

От публикуваните разговори става ясно, че след като Юрукова неколкократно иска да прекратят отношенията си със Страхил, той я моли да го запознае със свои красиви приятелки.

За сина на първата дама се знае, че е голям ценител на женската красота и си пада предимно по моделки. Единственото познато гадже на сина на президентшата досега е красавицата Деляна Кавръкова, която е професионален модел и танцьорка по народни танци.

Страхил Свиленски е бивша волейболна звезда на „Левски“, а в момента е студент в университета „Маунт Мърси“, намиращ се в щата Айова.

Там той е истинска спортна сензация, като играе като централен блокировач в престижния университет. Свиленски и още един наш сънародник, учещ там, са сред най-резултатните играчи в отбора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар