Анита Мейзер се закани: Скоро ще лъсне цялата неприятна истина!(Подробности)

Анита Мейзер се закани: Скоро ще лъсне цялата неприятна истина!(Подробности)
Гласувайте за статията

Скандалната Анита Мейзер се зарече да покаже цялата истина

Мургавата силиконка се заканва за предстоящото разкриване на пълната истина за нейното житие и битие в книгата си. „Защо лошите неща се случват на добрите хора? Защо живях толкова добре и дразнех много хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път!“, пише тя.

Анита Мейзер

Анита Мейзер се закани да разкрие истината в книга

Анита никога не е разкривала къде е родена и коя е майка й – не и преди убийството по непредпазливост на мъжа й Николай през лятото на 2016 година. Всъщност тя е родена като Айше в шуменското село Пет могили, издаде я сестрата на покойния здравеняк, узна HotArena.

„Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После сключва брак в Америка и става Мейзер.

Тя постоянно играе роли, живее живот, изпълнен с много лъжи“, каза в ТВ ефир сестрата на убития. Лъжа или не, анонсът на Мейзер и заканата й да изчакаме нейните разкрития е прикрепен с десетки снимки.

На всяка от тях Мейзер е в компанията на различна БГ звезда – Митьо Пищова, Киро Скалата, Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, дори и Майк Тайсън, пише България днес.

С днешна дата силиконката напълно е захвърлила траура и го е ударила на живот. В момента Мейзер е в Лас Вегас и е започнала работа като мениджър в българско заведение.

Мейзер напусна България тайно преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода. Поне за момента тя не смята да се връща в родината, защото й напомняла само за смъртта а мъжа й Николай Димов и за затвора.

Комуникира единствено с дъщеря си Джули, която беше неотлъчно до нея по време на съдебните процеси. Говори се, че Анита не е стъпвала в луксозното си жилище в морската столица, където умря мъжът й.

Черните събития за Мейзер започнаха през август 2016 година, когато Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията на Мейзер, той е починал при заснемането на клип, в който само с помощта на мускулите си се освобождава от „свински опашки“.

Анита му вързала на ръцете, краката и врата. Когато опитал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че съпругът й получава гърчове, тя изпаднала в паника.

Уплашена, че ще бъде обвинена, Мейзер отишла да пазарува в магазин, където е заснета от охранителните камери и изхвърлила свинските опашки.

Освен за убийство по непредпазливост, Мейзер беше осъдена и за опит за подкуп в размер на 30 000 евро на разследващ полицай. В крайна сметка я осъдиха на 2 години, пише столичен ежедневник

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар