Мегз и Красимира от Фермата станаха първи дружки, вбесиха Митко Калайджиев!

Мегз и Красимира от Фермата станаха първи дружки, вбесиха Митко Калайджиев!
Гласувайте за статията

Мегз и Красимира от Фермата станаха първи дружки!

Ново и неочаквано приятелство се заформи в светските среди. Мегз често може да бъде засечена в общи постове с една от най-популярните участнички в последния сезон на Фермата – Красимира.

Мегз

Мегз първа дружка с Красимира от Фермата

Двете дами често си разменят комплименти като коментари в социалните мрежи и изглежда са станали първи дружки. Всичко започнало като Красимира закупила рокля от дизайнерката.

Каканашева решила да й я подари, защото много й симпатизирала. С времето популярните дами се опознали и харесали още повече.

Публикация във Фейсбук издаде, че двете са решили да застанат зад обща кауза. А именно подаряване на роклята на абитуриентка в нужда.

В коментар пък Красимира изяви желание да се включи в каузата на Мегз Активно Добро и по този начин инициативата да обхване повече млади дами в нужда.

Новото приятелство на двете риалити звезди не се харесало единствено на Митко Калайджиев, с когото Краси се залюби във Фермата. Двете дами прекарвали твърде много време в сладки разговори и така и без това оскъдното време на Красимира за любимия и станало още по-малко.

Имотният предприемач често се цупел и дори с леко раздразнен тон се шегувал, че ще им забрани да си общуват.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар