Надя Иванова замрази яйцеклетките си: Чакам перфектния мъж за мен! (виж тук)

Надя Иванова замрази яйцеклетките си: Чакам перфектния мъж за мен! (виж тук)
Гласувайте за статията

Надя Иванова замрази яйцеклетките си за перфектния мъж!

Актрисата и тв водеща Надя Иванова изненада феновете с признание. Красивата брюнетка сподели, че е замразила яйцеклетките си, за да може да роди от правилния човек в по-късна възраст.

Надя Иванова

Надя Иванова в очакване на идеалния партньор

„Да, замразих си яйцеклетките и чакат истинския мъж, човека за мен. Тогава ще стана майка.”

Това сподели чаровната звезда, която твърди, че в много отношения приоритетите й са се променили. И по тази причина не е намерила правилния мъж. Тя е категорична, че в живота й е имало много изпитания, заради които още не се чувства готова да се обвърже.

Надя още не е преживяла ужасната катастрофа с любимия си Йоло. Преди години младежът преживява ужасна катастрофа, но оцелява. Разминава се с няколко контузии и чести болки в гръдния кош.

Въпреки че лекарите му забранили да вдига тежко, той всеки ден ходел на фитнес, където тренирал с големи щанги, защото бил заклет маниак, пише вестник „България днес“.

Заради това получава и тромби и съсиреци в десния си крак. Развива тромбоза, която се отразява пагубно на здравето му. Една вечер се събудил със силни болки в крака и се задушил.

Надя извикала веднага линейка, но Йоло починал. Смъртта му я сринала и красивата екс водеща е в шок и седмици наред преживява само на успокоителни и кафе.

Спира да яде и излиза име на анорексичка. Надя обаче отрича и твърди, че слабата фигура й е наследство. През годините тя е имала връзки с Андрей Арнаудов и Боби Комсийски.

„Сега търся истинския. Заради него бих зарязала всичко, дори кариерата. Това ме посъветва и покойният ми преподавател Стефан Данаилов”, твърди Надя Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар