Ужас: Нелина по спешност във ВМА заради коронавирус! (още подробности)

Ужас: Нелина по спешност във ВМА заради коронавирус! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нелина влезе във ВМА заради съмнения за коронавирус!

Фолк певицата Нелина влезе спешно във ВМА заради пандемията от коронавирус. Изпълнителката постъпила в академията заради съмнения, че е заразена с опасния щам.

Нелина

Нелина влезе във ВМА заради коронавируса, изплаши се

Звездата бе на почивка в Малайзия миналия месец, където засне куп снимки. Зад камерата обаче Нелина ходила навсякъде с маска и била силно притеснена заради вирусната вълна, която засегнала целия азиатски континент.

При връщането си от Малайзия, певицата се оказала в самолета с доста кихащи и кашлящи пътници, част от които и китайци. Тя се прибрала у дома си, но след няколко дни състоянието й се влошило и по съвет на личния й лекар постъпила във ВМА, заради подозрения, че се е заразила с коронавируса.

Тя е приета по спешност, а резултатите й веднага са изпратени за анализ. За щастие тестът за коронавирус е отрицателен, а певицата вече се възстановява, пише вестник „България днес“.

Друга фолк певица обаче се оказа блокирана в Италия. Адриана, която от години живее там с непознат мъж, оповести как си прекарва времето.

„Спя до обяд, изпивам си кафето и излизам на шопинг и разкрасителни процедури. Супермаркетите са изкупени, няма маски в аптеките. Влаковете се отменят, концертите също. Мия си ръцете постоянно и спазвам указанията”, разкрива певицата, която от години живее близо до Флоренция.

Указания за безопасност даде и екранният д-р Тасев – Наум Шопов-младши. Актьорът, който миналата година завърши медицина, заяви, че в мрежата има много противоречиви данни относно коронавируса.

„Иска ми се да поговорим по въпроса”, каза той в един от видеоблоговете си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар