Бомба: Красимир и Паулина от „Фермата“ се разделиха! (какво стана с голямата любов)

Бомба: Красимир и Паулина от „Фермата“ се разделиха! (какво стана с голямата любов)
Гласувайте за статията

Красимир и Паулина от „Фермата“ се разделиха!

Красимир и Паулина от „Фермата” са разделени. Звездите хлътнаха до уши един по друг в риалити формата, а след него заживяха заедно под един покрив.

Красимир и Паулина

Красимир и Паулина уж бяха голямата любов един на друг

От няколко седмици обаче мачото е във втората си родина — Испания. Красимир има да довърши няколко неща на Иберийския полуостров и с Паулина са разделени, пише вестник „България днес”.

„Не знам дали имаме бъдеще с Паулина. Не знам какво ще стане между нас”, лаконичен е здравенякът от „Фермата”.

Припомняме, че в началото на годината стана ясно, че двамата са си свили любовно гнездо в София и живеят заедно.

Красавицата с корени от Никарагуа и автомонтьорът си наеха квартира като с тях живее и синът на Паулина от предишна нейна връзка.

Малчуганът много харесал новия приятел на майка си, а Краси приемал детето като свое. Тримата често излизаха по ресторанти и изглеждат като едно щастливо семейство.

Джунов реши да се завърне в България по две причини. Едната е Паулина, която не успя да забрави дори след излизането си от „Фермата”, а другата е любимата му баба.

Възрастната жена го отгледала от малък и се грижела всеотдайно за него през годините. Затова и днес той е твърдо решен да й помогне, като направи по-спокойни и ведри старините й.

Краси и Паулина дори планираха сватба, а по време на финала на риалитито, мадамата се появи с огромен диамантен пръстен на ръката.

Бързо стана ясно, че двамата се сгодили и смятат да минат под венчило през лятото на тази година. Какво ще стане сега обаче, ще разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар