Красивата щерка на Илия Павлов се сгоди за голямата си любов! (виж историята им)

Красивата щерка на Илия Павлов се сгоди за голямата си любов! (виж историята им)
Гласувайте за статията

Щерката на Илия Павлов – хубавата Паола се сгоди за голямата си любов!

Дъщерята на Дарина Павлова и Илия Павлов се сгоди. Красивата Паола или Пипа, както я наричат близките, даде сърцето си на мистериозен млад мъж с инициали Д.В. Гранадос. Който точно като нея е йога и живее в „сърцето на природата”, както самата Пипа отбеляза в мрежата.

Илия Павлов

Щерката на Илия Павлов се сгоди за дългогодишната си любов

„С този човек се запознахме преди доста време. Целунахме се в седми клас и след това дългата ни история се случи. Накратко, той избра най-добрата ми приятелка пред мен и ми разби сърцето. Тогава наистина мислех, че това е така.

След това обаче звездите ни си пресякоха благодарение на средното училище и от най-добрия ми приятел стана моят любим. Днес двамата се учим как се живее с любов. Нашата годишнина е днес. Мисля, че съм го обичала и така ще е всеки ден от деня в който се срещнахме“.

С това признание и пръстен на ръката, Паола потвърди слуха, който от началото на годината витае с пълна сила. Близките и споделиха веднага след Нова година, че се очакват и тя да помисли за бебе.

Красавицата още няма 30 години, но преди година се пребори с едно от най-сложните и тежки заболявания ендометриоза. Момичето се справи бори с проблема в Щатите, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар