Удари джакпота: Луна прибира шестцифрена сума от „Капките”!

Удари джакпота: Луна прибира шестцифрена сума от „Капките”!
Гласувайте за статията

Луна взима шестцифрен хонорар за участието си в „Капките”

Луна и пристигналият от Холивуд актьор Димитър Маринов са най-добре платените участници в шоуто за имитации по Нова тв.

Луна

Луна прибира тлъста сума от участието си в „Капките“

Ексцентричната блондинка дълго водила преговори с клана Халваджиян преди да сложи подписа си под договора за участие в „Като две капки вода”.

Единственият българин, качил се на сцената на „Оскарите” също ще заработи във формата шестцифрена сума.

В началото на разговорите изпълнителката на „Тук там, тук там“ била готова да се откаже заради обидно ниския хонорар, според нейните собствени критерии, предложен й от Маги Халваджиян.

Скандалната певица, която направи невиждан фурор и при двата си престоя в къщата на „Биг Брадър“,

пристъпила към преговорите с типичното си самочувствие и с убеждението, че трудът й не може да струва по-малко от 100 хиляди лева.

Само срещу тази солидна сума чалга ветеранката била готова да остави на заден план всичко друго и да ангажира цялото си време с образите, които ще имитира.

Запознати с характера на певицата, която трудно отстъпва от това, което си е навила на пръста, предполагат, че арменските продуценти склонили да й броят тлъстата сума.

С по-висок от нейния хонорар логично е Димитър Маринов, който участва в спечелилия „Оскар“ за най-добър филм „Зелената книга“. Актьорът разкри, че заради родното шоу е отказал две оферти от Холивуд.

Но това повече прилича на рекламен трик, защото след „Зелената книга“ Маринов има само една роля. И тя е на Игор в „Следвай ме“. И едва в момента, след участието му в „Капките“, е получил предложения за нови филмови проекти, пише „Ретро”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар