Сузанита и Димо Алексиев опасно близки!

Сузанита и Димо Алексиев опасно близки!
Гласувайте за статията

Опасно близка стана Сузанита с Димо Алексиев. Двамата все още крият до каква степен е стигнало сближаването им, но то вече е факт!

Не става дума за реалния живот, а в киното. Провокативната изпълнителка и артистът, който напоследък играе във все повече тв сериали, си партнират в новата лента „Дани. Легенда. Бог“. Алексиев влиза в ролята на бос от подземния свят, който се радва на бляскав живот, красива съпруга и як бодигард, в чиято роля влиза Емил Каменов, по-известен като Емо Къртицата, от едноименното риалити. Героинята на щерката на Орхан и Шенай Мурад ще се казва Мария-Магдалена-Джена.

Сузанита и Димо Алексиев

Сузанита близка с Димо Алексиев

„Ролята беше малко по-различна, но Сузанита дойде с такава енергия и присъствие, че нямаше как да не я оставим да си я изиграе, както я усеща. В крайна сметка се получи нещо култово и сме убедени, че ще си спечели много нови фенове“, споделят от екипа на лентата пред „България Днес“.

От продукцията не пестят похвали към татуираната изпълнителка на „Някаква луда“. „Имаше толкова добри импровизации с Димо, че ни създаде доста главоболия при монтажа. Все пак правим игрален филм и трябва да се впишем в определено времетраене, колкото и да ни харесва някоя сцена. Сузанита спокойно може да изиграе главна роля, ако филмът има продължение“, категорични са от екипа.

Във филма има нови песни на Сузанита и класически такива на Орхан Мурад. А самата певица-актриса е категорична, че киното е нейната страст и иска да направи кариера в седмото изкуство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар