Топгъзария, братче! Николаос Цитиридис взе първата си заплата и веднага напусна панелката в „Дружба“

Топгъзария, братче! Николаос Цитиридис взе първата си заплата и веднага напусна панелката в „Дружба“
Гласувайте за статията

В чисто нов тузарски комплекс се нанесе тв водещият Николаос Цитиридис. Още след края на първия месец в новото си шоу, популярния артист решил да напусне гарсониерата в столичния квартал „Дружба”!

Николаос Цитиридис и котката му вече обитават 3-стаен апартамент в затворен комплекс край Витоша. Николаос избрал мястото, за да може да си почива пълноценно след натоварения ден в телевизията.

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис побърза да заживее като звезда, макар да е на екран от съвсем скоро

А съседите му в „Дружба” по цял ден крещели и слушали силна музика, без да му дадат и миг спокойствие, пише „България днес”.

Додо, както го наричат близките му, вече е осветил жилището. През уикенда той събрал тайфата и вдигнал парти по повод новия си дом.

Луксозният комплекс е изключително тузарски и разполага с куп удобства. Сред тях са басейн, фитнес, подземен паркинг и денонощна охрана.

Наемът за подобен имот е около 1000 лева на месец, което изобщо не притеснява популярния водещ. Той прибира по 8 бона от шоуто си на месец, като освен водещ е и сценарист на предаването.

Николаос обаче не смята дълго да живее на квартира. Актьорът мечтае един ден да си купи собствен дом и вече заделя част от заплатата си за целта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар