Шеф Ангелов ще се жени: Водещият на Hell’s Kitchen се сгоди!

Шеф Ангелов ще се жени: Водещият на Hell’s Kitchen се сгоди!
Гласувайте за статията

Сватба чука на вратата на шеф Виктор Ангелов!

След дълги години съвместно съжителство с половинката му Наталия, кулинарят все пак се престрашил и й предложил брак. Въпреки, че двамата са заедно повече от десетилетие, той все още не е сбъднал мечтата й да се види като булка.

шеф Ангелов

Шеф Ангелов стяга сватба

Кулинарният гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в Люлин. Наталия обаче не отвръщала на чувствата му, а в последствие се хванала с негов приятел, от когото има две деца.

Едва години след това, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача-звезда. Двамата имат дъщеричка Натали. Той гледа и другите й две деца като свои и ги нарича „сина ми“ и „дъщеря ми“. За момента обаче никой от наследниците му не е тръгнал по неговия път, пише Ретро.

Доведеният му син бе сред най-силните претенденти за награда в „Игри на волята“, но заради контузия на крака отпадна малко преди финала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар