Ирен Кривошиева пое по нов път след смъртта на Ламбо

Ирен Кривошиева пое по нов път след смъртта на Ламбо
Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева изгуби любовта на живота си преди броени месеци, но не се отказва да търси щастието и професионалната си реализация!

Ирен Кривошиева се пробва в ново амплоа – на хореограф. Това е нещото, което я прави щастлива в момента, след като бащата на сина й почина.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева в ново амплоа

Актрисата учи деца не само как да се изразяват с думи, но също и с жестове, дори и танци. Опитът си в хореографията актрисата приложи в два клипа на дует „Перфект“, чиито снимки бяха тези дни – „8 март“ и „Късно е“. Оказва се, че песента „8 март“ е единствената в родната естрада, посветена на женския празник.

Дует „Перфект“ са Надя Валентинова и Кристина Гоцева. А конкретно песента им за 8 март е с винтидж диско звучене. Върху музиката Ирен Кривошиева е изградила своята витална хореография, която е без големи претенции, но въпросът е да бъде весело, забавно и позитивно.

Кривошиева преподава своя опит в школа в столичния кварта Люлин. „Започнах да водя курс по актьорско майсторство. С помощта на опита, който имам тук и в Америка, имам желание да помогна на всеки, който се чувства неуверен, притеснен, уплашен и депресиран да опознае себе си чрез актьорско майсторство. За всеки – от 7 до 77 години“, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар