Жестоката съдба на Муки няма край: След като изгуби майка си, гаджето й я заряза!

Жестоката съдба на Муки няма край: След като изгуби майка си, гаджето й я заряза!
Гласувайте за статията

Пореден удар от съдбата понесе щерката на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева – Муки!

В най-трудния период от живота си тя отново е сама, след като внезапно се раздели с последния мъж на сърцето си – Павлин Руменов. Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Павлин непрестанно летял до САЩ и обратно и това дотегнало на дъщеря му, която се оплаквала от честото му отсъствие.

Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка„, сподели Муки.

Всъщност романтичната им история започнала още миналия век, когато двамата били ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия, докато през лятото на 2018 година Павлин изненадващо не се появи на книгата на Муки, посветена на майка й в Царево.

Муки

Муки остана напълно сама

Още като го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът. „Преоткрихме се. Винаги съм я обичал, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска“, обясни се тогава в любов Павлин. Няма и две години по-късно, той е поредното й любовно разочарование.

Муки не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна, но откакто загубила най-голямата си опора – майка си, нямала на кого да разчита за нищо и отново мечтаела да срещне любовта, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар