Веселин Плачков си го потърси и си го получи!

Веселин Плачков си го потърси и си го получи!
Гласувайте за статията

Сценаристката Милена Фучеджиева, която е сценарист на новия сериал на Нова тв „Ягодова луна“, разкри пикантни подробности около Веселин Плачков, от които в мрежата на феновете му свят им се зави.

Всъщност изказването на Фучеджиева е своеобразен отговор на острите нападки спрямо сериала от страна на актьора миналата седмица.

Веселин Плачков

Веселин Плачков си го получи заради арогантното си поведение

Преди това пък половинката на Плачков – певицата Мариана Попова захапа сериала „Пътят на честта“, също написан от Фучеджиева, а това, което я предизвика, бяха наличието на проститутки и дрога в един от епизодите.

В крайна сметка мнението на Милена Фучеджиева бе неизбежно и ето, че тя хвърли голяма бомба във виртуалното пространство с това, което разкри.

„Много от известните мъже са с голямо его. Не споменавам, че доста от тях са от средното поколение нагоре, което означава това, което знаем, че означава като възпитание и отношение към света. Имат сериозен проблем с възрастта – не тяхната, а на жените, който се изразява примерно в реплики, от сорта „как тази актриса ще ми стане любовен интерес, тя е стара, аз не мога да си падна по нея“, пише във Фейсбук статус сценаристката. И продължава:

„И се започват разговори за по-млада актриса, на които естествено, не отстъпваме, защото не отговаря на описанието на ролята. Но се правят опити за възрастов пазарлък. А актрисата е и хубава, и талантлива. И ще бъде винаги хубава, въпреки, че е над 50. А пичовете съветвам никога повече да не си позволяват да пускат такива реплики пред мен, за да не ги сменим с по-млади или направо да ги застреляме, както вече е известно, че правим, когато се държат непрофесионално“.

Фучеджиева не споменава директно името на Веселин Плачков, но ако човек чете между редовете, не е трудно да се сети именно за него. Още повече, че именно той бе „застрелян“ в предишната продукция. Милена разкрива, че дълго е мълчала заради работата, но смята това да се промени в името на добрите бизнес взаимоотношения, пише „Телеграф“

„Шегата настрана. Повече никога няма да позволя на никой колега актьор или режисьор да говори с подигравка, пренебрежение или и двете заради възрастта й. Да не говорим, че обсъждащите нито са Брад Пит, нито са на 20 години. Известността и талантът не означават, че някой трябва да търпи просташко поведение“, допълва тя.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар