Цветелина Янева е неузнаваема!

Цветелина Янева е неузнаваема!
Гласувайте за статията

Гласовитата Цветелина Янева е една от малкото поп фолк изпълнителки, които държат на личното си пространство и не изпадат в комични ситуации, заради единия пиар.

Вече майка на прекрасно момченце, Цвети все повече избягва излишния шум около себе си. Може би затова мнозина останаха удивени от коренната промяна във визията й. При това съвсем реална…

Цветелина Янева

Цветелина Янева е като нова

Цветелина Янева винаги е била хубавица, но й личеше, че има проблеми с качването на килограми. Помним времето, когато беше доста пищна и избягваше да се появява с дрехи, разкриващи много от тялото й.

Какво е учудването на всички днес, когато тя показа дълги, стройни и стегнати крака, на които могат да завидят и ученички. Янева шашка с перфектни за ръста й форми, кръшна талия и идеално оформени ръце. При това след раждане.

Противно на очакванията, че се е подложила на липосукция и скулптуриране на тялото, певицата отслабна със строг режим и тренировки.

Близки до обкръжението й разкриха, че тя тренира минимум 4 пъти в седмицата, като набляга на всички групи мускули. А храненето й е доста близо до доказания с резултатите си кето режим.

Най-общо казано, при кето диетата се избягват всички видове въглехидрати и особено бързите от тях. Цветелина Янева се е отказала от вкусните, но вредни храни като сладкиши, газирани напитки, тестени изделия, дори картофи и ориз.

За сметка на това тя набляга на протеините и дори на мазнините, чиито прием прави чудеса с тялото при кетогенен режим. В него са позволени всички видове меса, дори тлъстите, употребата на зехтин, шарлан и всички нерафинирани мазнини, както и на твърди сирена и кашкавали.

Киселото мляко е позволено за консумация като трябва да е с висока масленост, заради химията в уж нискомаслените млека, а прясното мляко не е за препоръчване.

Яйца, маслини, зеленчуци (но не и плодове, освен ягоди, малини и боровинки), са позволени за хапване и то в почти неограничени количества. И, разбира се, приемът на поне 3 литра вода на ден, е задължителен.

„Страшно променена е, прилича на манекенка. И е такава на живо, не само по снимките“, хвалят Цветелина Янева във форумите.

Източник: nie-jenite.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цветелина Янева е неузнаваема!”

  1. 666

    мар. 09. 2020

    Ква файда как изглежда, като я тъпче миризливата свиня Пеевски?

Добавете коментар