Не е за вярване: Ани Хоанг се преквалифицира от певица в…

Не е за вярване: Ани Хоанг се преквалифицира от певица в…
Гласувайте за статията

Звездата на „Пайнер“ Ани Хоанг сбъдна мечтата си. Тя направи рязък завой в професионален план и вече е бизнесдама!

Попфолк звездата Ани Хоанг влиза в ново амплоа. Красивата певица отваря свое заведение в родния си град Елин Пелин.

Ани Хоанг

Ани Хоанг става ресторантьор

Новото местенце на Ани предлага не само вкусна храна, ароматно кафе и напитки, но и една абсолютно различна и непозната до момента визия.

В интериора му са включени редица елементи. Истинско предизвикателство за изпълнителката на „Почвам да мачкам“, „Палим и летим“ и „Имам новина“ се оказва реализацията на поредната на пръв поглед невъзможна идея, а именно разглобяването на ретро автомобил, чиито части биват пригодени за хранене.

Интериорът залага на ярки нюанси, сред които водещ се оказва огненият – червен. Внимание привличат също рисунките със спрей, отново по желание на Хоанг.

„От 4-5 месеца се занимаваме главно с това. Казвам „занимаваме“, защото Люси (бел.ред. Людмил Иларионов) ми помогна за дизайна, баща ми – за ремонта. И така то вече е факт. Винаги съм искала да ръководя мини ресторант. Бизнесът не ми е чужд, тъй като моята майка навремето ръководеше свой собствен. Вложихме доста усилия и резултатът е налице – един свеж и младежки дизайн, мебелите са различни, бих ги нарекла дори артистични“, коментира Ани.

Заведението е се намира в близост до местния парк и СУ „Васил Левски“ гр. Елин Пелин.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар