Бивша на Иван и Андрей стана майка: Наркобосът Христо Байков плаче от щастие!

Бивша на Иван и Андрей стана майка: Наркобосът Христо Байков плаче от щастие!
Гласувайте за статията

Всички помним култовото предаване „Сблъсък“, откъдето тръгна кариерата като водещи на Иван и Андрей. В неделя рано сутрин до двамата водещи на екран се появяваше и доста красива брюнетка – Мария Велкова.

Девойката с манекенски мерки се покри след свалянето на „Сблъсък“. Говореше се тук-там, че има тайна връзка с наркобоса Христо Байков, но остави всичко да витае в пространството като недоказана истина. Ето, че наш репортер научи пикантна подробност от личния живот на красивата Мария.

Мария Велкова

Мария Велкова роди от Христо Байков

Вчера (6 март) Мария е станала майка за първи път. Тя е дарила Христо Байков с първороден син, когото кръстили Максимилиян. Мъникът се е родил в елитна болница в Цюрих, Швейцария. Гордите родители проучили предварително всички болници и специалистите, докато се спрели на най-добрата.

Роднини на Ицо се надяват, че покрай бащинството ще се кротне и ще загърби ъндърграунд живота си. И като нищо това ще се случи, тъй като бил много щастлив и със сълзи от радост на очите приемал честитки за новородения Максимилиян.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар