Албена Вулева изля злобата си и към „Капките“! (виж как ги нареди)

Албена Вулева изля злобата си и към „Капките“! (виж как ги нареди)
Гласувайте за статията

Албена Вулева сипа злоба към „Капките“!

Огромна доза омраза излива екс водещата Албена Вулева. Скандалната журналистка отново сипер директни обиди, като този път на прицела й е „Като две капки вода“.

Албена Вулева

Албена Вулева изля злобата си и върху шоуто на Халваджиян

Оказа се, че като бивш телевизионер Албена има експертно мнение за всеки един аспект, свързан с излъчването на „това тъпо и бедно предаване“, както се изразява тя. Най-остро Албена нападна Хилда Казасян.

„Лигавата Хилда трябва най-накрая да бъде свалена от ефир! Каква джаз певица е тя с този гласец!?“, са само малка част от обидите на Вулева по адрес на талантливата Хилда.

Сигнално жълтата Вулева, която в последно време се подвизава като влогър, често участва в чатове на живо, в които отговаря на въпросите на своите почитатели. Един от тях я пита какво точно мисли за Капките и Албена изля сериозна доза скандална омраза.

Оказа се, че родената в Русия Вулева не понася нито Маги Халваджиян, нито предаването му. Според нея продуцентът се мазни на всички известни личности в страната само и само да му ходят в шоуто. Тя не крие, че намира и самото студио за малко и грозно.

„Много е тъпо, бедна работа, сцената е грозна като читалище в Дупница“, продължава с нападките Албена. Хапливото заяждане мина от залата, през журито, за да се стигне до участниците.

Вулева признава, че половината от тях дори не ги знае кои са. Въпреки това тя успя да преглътне кофти настроението си и изръси няколко похвали по адрес на Маги Джанаварова.

Която, по думите й, не се справя добре с имитациите, но за сметка на това пее изключително, пише вестник България днес. Галка от Каризма също получи няколко мили думи за превъплъщението си в Мадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Албена Вулева изля злобата си и към „Капките“! (виж как ги нареди)”

  1. kuku

    мар. 09. 2020

    Толкова злобна жена… защо въобще я давате и пишете за нея…

Добавете коментар