Чудо: Вижте какво разкри скандалният Явор Бахаров! (още подробности)

Чудо: Вижте какво разкри скандалният Явор Бахаров! (още подробности)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров отърва затвора и обеща да не близне алкохол!

Пълна промяна се опитва да си наложи актьорът Явор Бахаров. След скандалния му арест, звездата от „Съни Бийч” взе решение да спре алкохола. И то, както лично се кълне, веднъж завинаги и окончателно.

Явор Бахаров

Явор Бахаров отказа да пие, но докога ли?!

Както самият той признава пред близките си, вече не близва никакъв алкохол. Адвокатите на артиста го посъветвали да се положи на терапия за зависими, пише вестник „България днес”.

Делото срещу Явор е отложено за 16 март, когато се очаква защитата на Бахаров да поиска смекчаващи вината обстоятелства. А посещенията при специалисти по зависимости са още едно от тях.

Припомняме, че чаровникът на родното кино най-вероятно ще отърве затвора. Въпреки че според Наказателния кодекс за шофиране след употреба на алкохол и наркотици пандизът е до 5 години, а Явор Бахаров вече е осъждан веднъж, съдиите били готови да погледнат по-благосклонно към изцепката му.

„Бахаров твърди в обясненията си за инцидента, че не е употребявал наркотици 3 дни преди да шофира, както и че е консумирал алкохол предната вечер, който обаче не се е разградил в кръвта му.

Признава се за виновен, че е криволичел с колата си, искал да изпробва зимните гуми на автомобила си чрез „дрифт“. Неговите адвокати ще представят в съда и други смекчаващи вината му обстоятелства“, смята съдия от Благоевград.

Той предполага, че братът на Захари Бахаров ще се сдобие с осъдителна присъда, която обаче ще бъде условна, както и че шофьорската му книжка ще бъде отнета за срок от 3 години. Освен това на Бахаров ще му се лепне и полагане на 200 часа общественополезен труд.

Това наказание е особено популярно сред съдиите в Разлог, които често наказват заловените пияни шофьори да метат градинки или да цепят дърва в някое горско стопанство по социални програми на общината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар