Саня Армутлиева си призна голям недостатък! (още разкрития)

Саня Армутлиева си призна голям недостатък! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева е сериозна жена, но признава, че винаги закъснява за срещи!

Шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева никога не пристига на време. Продуцентката винаги закъснява за срещи. Въпреки че прави всичко възможно, за да е точна, Саня не успява да пристигне в правилния момент, пише вестник „България днес”.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева е сериозна дама, но признава, че почти винаги й се случва да закъснява за срещите си

„Мразя факт, че постоянно закъснявам. Имам усещането, че 100 неща чакат да бъдат свършени, а аз някак не успявам да се пласирам добре във времето”, признава Армутлиева.

Саня признава, че е поела огромен риск с продуцирането на дъщеря си. „Няма артист и проект, който да не е риск, включително и собствената ми дъщеря. Инвестираш време, енергия и средства, а несигурността е еднаква при всички”, казва Саня.

Припомняме, че чаровната къдрокоска е „маме” за 9 младежи. Толкова общо са изпълнителите в компанията й „Вирджиния Рекърдс” и двете й дъщери.

По-малката Алма беше ученичка в Берлин, но после бе приета в училище в Англия, където от септември учи музика, философия, немска култура и език.

По-голямата й щерка Маргарита също свири на пиано от малка, но за разлика от сестра се отказала и днес е студентка в Лондон със специалност „Социална атропология”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар