Закъса ли с парите Наталия Кобилкина: Скъпи се за ЧРД на сина си! (виж тук)

0

Наталия Кобилкина май закъса с парите, прави евтино парти за рожден ден на сина си!

Наталия Кобилкина избра най-практичния вариант да празнува първия рожден ден на сина си Филип. Вместо да плаща за парти в Атина, където е постоянният й адрес в момента, или да пътува при роднините си в Русия, тя реши да отбележи повода в България. Така й излезе възможно най-евтино.

Наталия Кобилкина
Наталия Кобилкина закъса с парите или просто се стиска

Умната и находчива сексоложка реши да не се изхвърля на първия празник на детето си. Тя се отказа от идеята да кани много гости. И да се фука в социалните мрежи със снимки с балони, цветя, скъпи декорации и курабийки по поръчка, които струват колкото три нормални партита в детски център.

Вместо това покани само няколко близки приятели на празника, който пък реши да организира в ресторант в центъра на София.

Не може да се каже, че мястото е кой знае колко ВИП, не е и крайно евтино. Става въпрос за съвсем нормално заведение, в което се предлага всякаква храна – от пица и паста до стекове.

Наталия Кобилкина не се е изхвърлила и с тортата. На детето в ресторанта е било поднесено парче, а не цяла торта. Затова пък от снимките личи, че компанията е изкарала вечерта в чудесно настроение.

Поръчкова торта е била поднесена в центъра, в който Кобилкина и нейните сътрудници приемат клиенти. Не е изключено тя да е била подарък от хората, които движат бизнеса на сексоложката в България, след като тя се премести за живее в Гърция със своя мъж.

Понеже детето е родено в София, надписът на тортата също е на български – „Честит рожден ден”.

„Той още не може да си хапва от нея, но аз мога”, обяснява щастливата майка с коментар към снимката. Малкият Филип се роди на 27 февруари миналата година.

Майка му не крие, че иска поне още едно дете. Но ще изчака още малко, защото раждането е било с операция и лекарите я съветват да роди второ бебе най-малко две години след първото, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.