Скандално: Цитиридис пафкал трева всеки ден! (шокиращи разкрития)

Скандално: Цитиридис пафкал трева всеки ден! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Цитиридис пафкал трева като за последно!

Николаос Цитиридис е бил почти зависим от тревата, разкриват негови приятели. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви пафкал марихуана всеки ден години наред. Вредният навик придобил още като ученик.

Цитиридис

Цитиридис бил направо пристрастен към тревата

От миналото лято наследникът на Слави в частната медиа се опитвал да редуцира значително пушенето. Не е ясно дали се е справил с порока си и дали и в момента пуши коз. Най-вероятно 26-годишният грък си позволява да дърпа трева значително по-рядко отпреди.

„Той дори не се криеше. Смяташе, че марихуаната е полезна. Именно заради тревата качи и килограми. Редовното пушене го караше да се тъпче непрекъснато с калорична мазна храна, шоколад и сладкиши”, издават негови познати.

Междувременно стана ясно, че Цитиридис е бил на крачка от брака, но в последния момент размислил и изоставил булката едва ли не пред олтара. Нико и бившата му годеница Моника били заедно около 2 години.

Влюбеният журналист бил едва на 20 години, когато й подарил годежен пръстен. Когато започнали да организират сватбеното тържество и да избират ресторант, той се уплашил.

„Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е много лесно да развалиш годеж“, признава си Цитиридис.

Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви многократно подхвърля в ефир, че е ерген, който търси подходящата житейска половинка. Доскоро Николаос обитавал панелка в столичния квартал „Дружба”, която споделял с домашната си любимка – котката Карма.

Откакто станал популярен, не можел да се оплаче от липса на женско внимание. Водещият даже се оплака, че напористи фенки го атакували в интернет и го засипвали с неприлични предложения.

Преди месец Нико напуснал гарсониерата под наем, в която мебелите били съсипани от ноктите на Карма и се преместил в 2-стаен апартамент в по-престижен квартал, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар