Мария и майка й вършеят из Франция, пет пари не дават за коронавируса! (виж тук)

Мария и майка й вършеят из Франция, пет пари не дават за коронавируса! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария вършее из Франция, без да й пука от мерките за коронавируса!

С риск да се разболее, фолк певицата Мария реши да отпраши за Франция. Изпълнителката лети по света и не й пука за нищо. Което, според все повече хора, дори и нейни фенове, си е чиста безотговорност.

Мария

Мария и майка й заминаха за Париж, където празнуваха 8 март, без да им пука за заразата

Тя реши да отпразнува 8 март в Париж, независимо от факта, че в страната е избухнала епидемия от коронавирус. Чалга певицата е в компанията на майка си и си прекарва доста добре, пише вестник „България днес”.

При все това пътуването й е необмислен риск, тъй като във Франция има близо две хиляди заразени и над 16 смъртни случая.

Двете дами обаче изобщо не се впечатляват от този факт. Те обикалят скъпарските магазини, хапват в луксозни ресторанти и не се притесняват изобщо, че ги дебне опасност.

Постъпката им обаче раздели феновете на пайнерката на два лагера. Едните одобряват „смелостта“ на Мария и са убедени, че паниката не помага на никого. Други обаче настръхнаха и я обявиха за безотговорна.

„Какво ще стане ако се зарази или пренесе нещо?! Толкова ли не може да се кротне за малко и да спре воаяжите си?!“, питат потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар