Ново 20: Любо Нейков влезе в имотния бизнес! (още подробности)

Ново 20: Любо Нейков влезе в имотния бизнес! (още подробности)
Гласувайте за статията

Любо Нейков влезе в имотния бизнес!

В имотния бизнес проби продуцентът Любо Нейков. Заедно със съдружника си Евтим Милошев той купи огромен апартамент в центъра на София.

Любо Нейков

Любо Нейков влезе в бизнеса с имоти

Двамата продуценти успешно управляват не само продуцентската си компания „Дрийм тийм”, но и новата си фирма за имоти „Цар Освободител имоти”.  Компанията има за цел управление и търговия с недвижими имоти. И само дни след регистрирането си вече започна дейност.

Нейков и Милошев закупиха от името на фирмата огромен апартамент в самия център на София, на стойност 1,3 милиона лева. Жилището е с впечатляващите 225 квадратни метра площ, а сумата за него в по-голямата си част е осигурена чрез кредити, пише вестник „България днес“.

Експерти обаче предвиждат, че дори и да са изключително солидни вноските, на двамата продуценти не само ще им стигат парите, за да плащат заема, но и добра печалба.

Имоти като този, който е на метри от Софийския университет и на самия център на София, струват астрономически суми. А наемите за тях са просто фантастични.

Това не е първи опит на Нейков да инвестира в имоти, след като от години влага парите си в имоти. Той и съпругата му притежават четири жилища с площ между 90 и 115 кв. м. Нейков, освен това успешно се развива и като продуцент, актьор, сценарист и кинодеец.

Двамата с Евтим Милошев управляват компания, чийто годишен оборот е над 10 милиона лева.
Новото им начинание също се очертава изключително успешно. И според експерти само от наемите на имоти двамата печелят най-малко 5 000 лв на месец.

Отделно Любо притежава и две луксозни вили–едната в Разлог, а другата в Катарино. Засега продуцентите не са коментирали новото си бизнес начинание. Но без съмнение очакват да им донесе дори по-голям успех и от продуцентската компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар