Джулиана Гани скандализира: Дими като комин, въпреки забраната! (виж тук)

1

Джулиана Гани дими смело, без да й пука за забраните за пушене на обществени места!

Като комин дими моделката Джулиана Гани. Силиконката бе объркана с димна граната и ноемврийска мъгла, заради цигарите, които не оставя.

Джулиана Гани
Джулиана Гани се показва твърде смела, пуши демонстративно на забранените за цигарен дим места

Красавицата пуши здраво, или поне така изглежда от снимка, която си е качила в социалните мрежи. Иначе хубавицата, която е яростен привърженик на здравословния начин на живот, рядко си пуска такива кадри в мрежата.

На фотоса обаче Джулиана кади яко и изпуска големи кълбета дим през устата. При това хубавицата позира само по сутиен и мрежести ръкавици, докато пафка, пише вестник „България днес”.

Провокативната изкусителка не спира до тук. Понеже Джулка си е Джулка. Избрала е и най-„правилното” място за това–кьоше, в което има табела „Пушенето забранено”.

Интересно е как ли реагира на това половинката й Илиян Найденов. Който е фитнес инструктор и стриктно следи за здравословния начин на хранене и живот в семейството си.

Признаваме, че него лично не сме го виждали с цигара, затова поведението на Гани удивява. Още повече, когато двамата вече имат бебе и Джулката трябва да дава пример като майка. А не да прави отчаяни опити да скандализира обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Атанаска Иванова казва

    :Моля Ви,стига с Джулиана гани.Със силикон ли ще блести.
    Хората професори,лекари ,учителя,а тази простакела пълна със силикон все по телевизора я даван.На какво основание. И бебе си има и роклите и все хубави.С какви пари – само тя си знае.
    Престанете да я величайте!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.