Скандал: Наглеци изнудват Юлиан Вергов! (още разкрития)

Скандал: Наглеци изнудват Юлиан Вергов! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Изнудват нагло Юлиан Вергов в интернет!

Нагли хакери тормозят Юлиан Вергов. Те удрят всички профили в социалните мрежи на журиращия в Капките. Също така постоянно правят нови акаунти на Вергов, в които публикуват снимки и видеа от живота му.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов е изнудван от хакери в мрежата

Звездата научил, че някой му прави мръсно в социалните мрежи и се заел да открие кои са хакерите. Вергов е докладвал, че повечето му акаунти, които циркулират в социалните мрежи, са фалшиви.

„Появиха се няколко мои фалшиви профила. Внимавайте! Фалшиви са. Моят личен е само един. Той е и официален“, написа Вергов.

Наглите апаши се свързали с него и му поискали 5 хиляди лева, за да спрат да го тормозят. Юлиан е категоричен, че няма да плати огромната сума. Това е поредната атака срещу профилите му.

Преди по-малко от две години киберспец от Турция проникна в акаунта му и го заключи. Тогава хакерът поиска значително по-ниска сума – 200 евро.

Самият Вергов е изключително активен в социалните мрежи. Той редовно публикува видеа и снимки, свързани с живота му. Рекламира представления и някои продукти.

Затова тогава решил да се раздели с нищозната за него сума. Въпреки че платил обаче, профилът му не бил възстановен и се наложило да бъде заличен, пише вестник България днес.

„Хакнаха ми профила в Инстаграм и е изчезнал. Впечатляващо и неприятно“, обяви тогава актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар