Бомба: Явор Бахаров се слага на Розмари Тишер зад гърба на Рая Пеева! (виж тук)

Бомба: Явор Бахаров се слага на Розмари Тишер зад гърба на Рая Пеева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров точи лиги по Розмари Тишер, как ще реагира Рая Пеева?!

Актьорът Явор Бахаров очевидно е хвърлил око на бившата брадърка и модел Розмари Тишер. Която е позната на зрителите най-вече от участието си във Вип Брадър и резила с Ричард Величков пред камерите в Къщата.

Явор Бахаров

Явор Бахаров се слага на хубавата Розмари зад гърба на Рая Пеева, какво ли ще последва?!

Преди дни в Инстаграм красивата девойка сподели еротични кадри, които получиха първо одобрението на актьора. Харесването на снимките не остана незабелязано, тъй като Бахаров по принцип не е активен в социалните мрежи.

Сред останалите мачовци, дали лайка си на кадъра, са колегата му Юлиан Костов и мъжът на Гала – Стефан Николов, пише вестник Телеграф.

Любопитно е какво ли ще си помисли половинката на Явор Бахаров – Рая Пеева, която се води сгодена за него. И която беше плътно зад гърба му след всички изцепки и дори проблеми с органите на реда.

Колкото до самата Розмари, знаем, че тя също беше сгодена преди участието си в риалити формата. Заигравките и с Ричи обаче станаха причина приятелят й да побеснее и да я зареже. А доколкото ни е известно, към днешна дата тя не може да се похвали със сериозна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Явор Бахаров се слага на Розмари Тишер зад гърба на Рая Пеева! (виж тук)”

  1. Qwerty Yop

    мар. 11. 2020

    Наркоман-псевдо актъор и недоклатен немски парцал… Тъжно!

Добавете коментар