Херцозите на Съсекс се завърнаха в столицата Лондон наскоро за серия от предварително планирани финални изяви – светски, социални, както и благотворителни. В Уестминстърското абатство размерите на цялата кралска драма излязоха наяве, по време на своя последен ангажимент двойката Меган и Хари, останаха изолирани от останалите официални гости.

Няма нужда да гадаем по сърдитото лице на Хари, който през повечето време гледаше в краката си, по притеснената физиономия на Уилям, каменното лице на Кейт или по неловката и застиналата усмивка на Меган, за да се досетим какво се случва. Оказва се, че проблем в семейството наистина има и съдейки по неудобните погледи, кимвания и конфузни ситуации, явно разривът между двамата братя е сериозен. Медиите на Острова разкриха каква е причината за това мрачно сбогуване. Как се сбогуватаха Меган и Хари Вижте тук.

Младият Принц Хари искрено се бил обидил, защото за последната му обща изява със семейството вчера за служба в популярното Уестминстърското абатство като знак за новия му статут му казали, че няма да влезе заедно с кралицата, баща си и брат си.

На прощаване Хари си тръгна обиден, а единственото усмихнато лице в цялата кралска фамилия беше това на Меган, която явно се опитваше да излезе с достойнство от ситуацията и да не показва, че я наранява. Поне в края на службата всички си тръгнаха заедно. И така в крайна сметка ангажиментите на двойката Хари и Меган към короната най-официално приключиха, коментират от изданието Ева.