Един щастлив баща на 60 +. Никога не е късно

Един щастлив баща на 60 +. Никога не е късно
Гласувайте за статията

Става дума за един популярен актьор от поредицата Сексът и градът. На 65-годишна възраст актьорът, който всички познаваме като Тузара от сериала “Сексът и градът“, се сдоби с още едно момченце от съпругата си Тара Уилсън.

„От небесата при нас слезе вторият ни син – Кийтс!“, заяви в пост в Инстаграм с емоционално съобщение актьорът, пускайки и първа снимка на новороденото. Крис Нот и Тара Уилсън се запознават преди 11 години, когато тя кандидатства за работа в заведението му наречено Cutting Room.

Шест години по-късно се ражда синът им Орион, кръстен на съзвездието, под което са се запознали майката и бащата на родената в Канада, но от филипински произход Тара.

С Крис се женят на плаж на Хаваите, по време на залез през 2012 година. Четиригодишният им тогава син им поднася халките. Сега той е на 12 и вече голям батко.

Ние се присъединяваме към феновете на тази хубава вест и не можем да не споделим, че за своите 65, рис изглежда прекрасно и с младата му жена са хубава двойка и вече още по-щастливи родители.

Желаем им успехи и много години разбирателство и за напред също. Любовта няма граници, а хубавите им усмивки показва искреността на този момент. Ние ще добавим и здраве за новороденото бебче също.

Източник – из сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар