Зрители избухнаха: Галя от Каризма е копие на Софи Маринова! (виж тук)

Зрители избухнаха: Галя от Каризма е копие на Софи Маринова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Зрители оприличиха Галя от Каризма на Софи Маринова, наистина са като две капки вода!

Фенове на „Като две капки вода“ са в потрес от поразителната приличка между Галя от Каризма и Софи Маринова. В последния епизод на шоуто Галка влезе в образа на Дуа Липа, но приличаше много повече на Софи Маринова.

Галя от Каризма

Галя от Каризма и Софи Маринова си приличат страшно много, според зрителите на Нова телевизия

Това се юрнаха да коментират моментално десетки зрители на предаването. Ромската перла обаче не се сърди ни най-малко. Според Софка няма нищо лошо, че двете с Галка си приличат. Маринова не е успяла да гледа епизода, но при първа възможност обеща да навакса.

След края на шоуто феновете изригнаха, че това е Софка. Те обвиняват гримьорите за стряскащата прилика между двете певици, пише вестник България днес.

Всеобщо мнение е, че тази година участниците изглеждат потресаващо и ни най-малко не се доближават до образите, които имитират.

Въпреки, че не приличаше на Дуа Липа, Галка успя да впечатли журито с кръшни танци и оскъдно облекло. За първи път в историята на шоуто то беше без публика.

Очаква се обаче да продължи така и следващата седмица, защото, за жалост, случаите на коронавируса стигнаха и до столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар