Реши се: Даниел Петканов си присади коса в Турция! (още подробности)

2

Даниел Петканов си присади коса в Турция!

Даниел Петканов се подложи на първата си процедура за присаждане на коса. Лудия репортер изкара няколко дни в Турция, където се състоя манипулацията. Според източници на сайта ни, Петканов се е бръкнал едва с 1600 евро за новата си четина.

Даниел Петканов
Даниел Петканов си присади коса в Турция

Тв водещият на „България търси талант“ е решил изцяло да промени визията си, като освен косата, ще си ремонтира и зъбите. Турция се превърна в една от водещите страни в света за здравен туризъм и трансплантация на коса.

Това се дължи както на високия опит на лекарите и добрите технологии които използват, така и на факта, че операциите са по-икономични в сравнение с други страни.

Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно.

„Имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, заяви преди време Дани.

Лудия репортер вече си е в България, където продължава с ходенето по болници, но този път дентални. Сега мъжът на Александра Богданска си ремонтира зъбите, които са му доста проблемни.

Той с охота сподели снимки от операционната маса, докато лекарите му присаждаха новите снопчета коса, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. kuku казва

    И перо да си сложи този грозник, по-хубав няма да стане. Айде стига ни занимавахте с такива глупости!!!

  2. КАЛИ казва

    ТРЯБВА ДА СИ РЕМОНТИРА НОСА

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.