Цвети Стоянова е новата на Куката: Любовта към нея го спасила! (още разкрития)

Цвети Стоянова е новата на Куката: Любовта към нея го спасила! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова е новата любов на Мариан Вълев – Куката, луд е по нея!

„Бях в депресия, но така наречена творческа. Поради факта, че творческата професия е такава Ние играем чрез душите си. Всички емоционални рани, които си само нанасяне, когато играем различни роли, остават в нас. Имаме много духовни проблеми всички творци. Темата е важна и е свързана с повечето от нас.“ Това сподели актьорът Мариан Вълев, който в момента се изживява като режисьор.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова и Куката са новата любовна двойка

Според него най-лесният начин да излезеш от проблема при артистите е, като говориш за тези неща. Актьорът бил спасен с любов и то голяма според думите му.

„Вярвам, че рано или късно в живота всеки има шанс да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не много хора, шанс ще ти се даде. Надявам се искрено аз да съм я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да коментирам отношенията си с Цвети Стоянова“, не отрече, че има вземане-даване с бившата националка по художествена гимнастика Куката.

Красавицата вдъхновила 51-годишния актьор да направи филм за нея. През 2016 година момичето опита самоубийство, но оцеля. Филмът, който по-късно Мариан прави с името „Лошо момиче“, бил именно по нейната история.

Творбата проследява живота на бившата гимнастичка Жанета, която преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. Това е променя до неузнаваемост. По време на възстановяването си Цвети разчиташе на подкрепата на дългогодишния си приятел – футболиста Александър Любенов, но в началото на годината той изненадващо обяви че са разделени. Отношенията й с Куката продължават да са блестящи, но двамата се виждат тайно и извън столицата.

„Щастието и любовта обичат тишината”, споделя красавицата в едно от последните писания в интернет, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар