Мегз стигна до крайности, за да дразни бившия си Рончев! (още разкрития)

Мегз стигна до крайности, за да дразни бившия си Рончев! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Мегз стигна до крайности, за да дразни бившия си любим Румен Рончев!

В нова неподозирана светлина се показа дизайнерката Мегз. Каканашева, която винаги е залагала на стилни визии и е засягала интелектуални дискусии сега реши да скъса синджира.

Мегз

Мегз рискува да изгуби мярката в опитите си да дразни Рончев и да го кара да ревнува

Мегз публикува снимки с ултра къса рокля и написа Mood “необвързана”. Амбициозното миньонче още сподели в коментари, че излиза да се забавлява на дискотека.

Феновете й изглежда одобриха решението й да остави замалко работата и я обсипаха с комплименти относно визията й. А от мъжкия пол директно започнаха да й предлагат срещи в коментари.

Припомняме, че Мегз отскоро е необвързана след като в края на годината прекрати драматичната си връзка с транспортния бос Румен Рончев. Мнозина заподозряха, че Каканашева е качила снимките именно, за да дразни бившия си възлюбен.

Ефект явно е имало, защото малко по-късно Рончев качи снимка с новото си червено Бентли и също написа Режим “необвързан” .

Като знаем колко чувствителна е дизайнерката, това определено я е накарало да изригне. Колкото и да се прави на непукист, тя беше луда по своя любим Румен и се кълнеше в него. Докъде ли ще стигне сега, в опитите си да го дразни?!

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар