Славея направи Илиана Раева баба за втори път!(Виж как кръстиха бебока)

Славея направи Илиана Раева баба за втори път!(Виж как кръстиха бебока)
Гласувайте за статията

Илиана Раева стана баба за втори път

Илиана Раева и Наско Сираков си имат второ внуче. С него ги дари голямата им дъщеря Славея. Първородната им наследница стана майка на момиченце.

Дни след като сподели в социалната мрежа снимки от специална фотосесия с двете си бременни дъщери, Илиана Раева стана баба за втори път.

Голямата дъщеря на настоящия председател на Българската федерация по художествена гимнастика и Наско Сираков – Славея, роди първата си рожба.

Илиана Раева

Илиана Раева стана баба за втори път

Радостната вест Илиана Раева сподели в официалната си Фейсбук страница преди броени минути. Тя качи кадър, на който се вижда, че техни близки и приятели са се събрали, за да отпразнуват хубавия повод и вдигат чаши към обектива за наздравица.

„Днес станах бабааа за втори път! Добре дошла, божествена Емили! Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, силна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена!

Нека мама Славея и татко Иван, баба Таня и дядо Емил, баба Илиана и дядо Наско, леля, чичо, братовчедка ти, прадядо и прабаба бъдат много щастливи с теб!

Обичам те, моя уникална Емили! Благодаря ви, Славея и Иван за Великото усещане!“, гласи посланието на Илиана към фотото.

Преди месеци стана ясно, че Славея очаква първото си дете от любимия си Иван, след като двамата се сгодиха през миналата година. По-късно в телевизионно интервю тя „се изпусна“ за пола на бебето, макар да твърдеше, че не иска да се знае какъв ще е той.

Броени дни след като стана ясно, че голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков ще става майка, от семейството бе потвърден и фактът, че и малката им дъщеря – Виолета, също очаква дете.

Виолета има вече една дъщеря, кръстена на баба си Илиана, която е на 3 годинки, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар