Браво на Преслава! Спира участията си заради коронавируса

Браво на Преслава! Спира участията си заради коронавируса
Гласувайте за статията

Преслава спира участията си по чалготеки и частни партита!

Поп фолк певицата Преслава накара социалната мрежа да заври преди минути. Изпълнителката обяви на личната си страница във Фейсбук, че спира всичките си участия и публични изяви за неопределено време. Причината е коронавирусът и разпространението му у нас и по света.

Преслава

Преслава спира да пее заради китайската зараза

Много от нейните последоватнели я поздравиха за отговорното решение и дори посъветваха всичките й колеги да последват примера й.

Гласовитката от Добрич заяви, че това е нейно лично решение и не ангажира никого с него. Но за нея здравето на детето и близките й, както и на феновете й са от най-голямо значение за нея.

“Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така наречения коронавирус, който вече е и в България.

Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него, както и не призовавам някой да ме последва!

На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика. И се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна…

Като по този начин излагам на опастност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно.

Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви, бъдете здрави!”, заяви преди минути Преслава.
Дано повече нейни колеги и хора от другите развлекателни и културни браншове да предприемат същите действия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар