Джуджи се опитва да се намърда при Слави!

Джуджи се опитва да се намърда при Слави!
Гласувайте за статията

Деляна Маринова – Джуджи намери поредната медия, в която да пръска своя чар и блясък!

Този път това е телевизията на Слави Трифонов. Веселата блондинка прие участие във „Вечерта на Северозапада” по 7/8 ТВ и, според слуховете, не смята да остава само с това единично появяване в ефира на Дългия. Надявала се при възможност да се уреди със собствено предаване или поне с рубрика в някое от вече съществуващите.

Джуджи

Джуджи иска при Слави

Закръглената чаровница не прави планове да блести самостоятелно в телевизията на Дългия. Заедно със себе си тя смята за вземе и най-новото си протеже, с което напоследък е неразделна. Това е тв водещата Константина Живова. Двете бяха колежки преди време в телевизия „България от ер”, където заработваха като лица на дамско шоу. Очевидно са си допаднали много, защото не прекратиха контактите си, след като предаването им бе свалено от ефир преди доста време. Продължиха да се срещат, за да обсъждат женски клюки и да обмислят нови проекти. Двете дами наскоро направиха собствена рубрика в Инстагам, но се говори, че амбициите им не се простират единствено в интернет, където всеки, който иска, може да си направи рубрика, канал, сериал и каквото още реши. Мечтаели за нещо сериозно и престижно, а именно – ново предаване в телевизия.

След като миналото лято си събра багажа от „България от ер”, Джуджи направи опит да се върне на предишното си работно място – в „На кафе” при Гала.

Но успя да пробие там само като гост без никаква надежда да получи трудов договор. Ето защо започна да търси други начини да блести в публичното пространство, а именно – шоуто в Инстаграм заедно с Константина. Благодарение на последната, която е родом от Монтана, Джуджи получила покана за участие именно във „Вечерта на Саверозапада” при Слави Трифонов. Според слуховете, от рейтинга на въпросното предаване зависи шансът на двете дами да направят и собствено шоу при Дългия. Но точно какъв е той, засега се пази в тайна.

Джуджи е идеалната водеща на дамско шоу за телевизията на шоумена. Тя се вписва в профила на хората, които той кани. Популярно име е, което обаче в момента е без работа, а в същото време е готова да се труди срещу сравнително ниско заплащане, тъй като професията за нея е най-вече удоволствие. Както е известно, веселата блондинка няма финансови проблеми и ходенето на работа е нейно хоби, а не начин да си изказва прехраната. Затова много държи да работи само това, което ѝ е интересно, а именно – телевизионна водеща, звезда, а когато я поканят – и актриса. Нейната дружка Константина в момента е в отпуск по майчинство и се издържа основно от реклами като инфлуенсър в Инстаграм, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джуджи се опитва да се намърда при Слави!”

  1. 9/8 TB

    май 02. 2020

    Трудно се издържа нейното кудкудякане, а за нелицеприятната и външност да не говорим. Така и не разбрах защо Кремена Халваджиян никога не се погрижи за стайлинга и, докато кудкудякаше в „На кафе“. Тé това щеше да е истинско предизвикателство пред стилиста, а не стайлингът на Гала, която и облеченa в чувал би изглеждала перфектно.

Добавете коментар