Едва на 15, а вече секс бомба: Какво се случи с връстницата на Крисия?

Едва на 15, а вече секс бомба: Какво се случи с връстницата на Крисия?
Гласувайте за статията

Крисия Тодорова и Даниела Пирянкова имат само три дни разлика във възрастта, но са на светлинни години една от друга!

Едва три дни е разликата във възрастта на Крисия Тодорова и Даниела Пирянкова. Двете момичета тръгнаха от „Шоуто на Слави“, където доказаха таланта си, а Крисия прослави страната ни с второ място на детската Евровизия.

Тя и Даниела са родени в началото на юни 2004-та и към момента са едва на по 15 години. Факт, който озадачава огромна част от потребителите в мрежата, предвид колосалната разлика във визията им.

Даниела Пирянкова

Даниела Пирянкова е колкото Крисия на възраст, но….

Докато Крисия се носи меко казано неглиже и се появява на интервюта с чисто лице, диоптрични очилца и без прически, то Даниела всячески се мъчи да влезе в мокрите сънища на мъжете.

Тийнейджърката все по-често може да бъде видяна с деколтета, които биха засрамили и певицата на народа Ивана.

Откакто се присъедини към редиците на Пайнер, тя не спира да акцентира върху бюста си. Който аха да изскочи от потничетата, блузките и рокличките й, подчертан от ефектните за целта Push Up сутиени.

Още по-фрапантно е лицето й, върху което има „тонове“ макиаж. Потребителки в мрежата се чудят как успява да мига при наличието на огромните и тежки изкуствени мигли, а устните й стават все по-напомпани и предизвикателно нацупени.

Сами може да видите разликата във физиономията на Даниела Пирянкова при Слави през 2018-та година и днес. Безспорно някой се опитва да превърне момичето в секс бомба или по-скоро в пародия на такава, предвид възрастта й.

„Да й се ненадяваш! Каква беше свита и дори захлупена като отиде при Дългия, а сега при Пайнера се разюзда яко. То стойки, то чупки, то премрежени погледи – пълна смехория.

Вместо да си изживее детството и да учи сериозно като Крисия, тя се опитва да конкурира каките от бранша. Е, няма да й се получи, комична е в напъните си“, коментират в мрежата.

Източник: Nie-jenite.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар