Жана Бергендорф е новата Лили Иванова!

Жана Бергендорф е новата Лили Иванова!
Гласувайте за статията

Митко Щерев прави Жана Бергендорф новата Лили Иванова. Певицата е добре известна с таланта си и с непримиримия си дух, а неотдавна е издействала и разрешение от композитора да изпълнява една от най-емблематичните му песни!

Жана ще изпълнява песента „Осъдени души”, която бе емблематична за примата. Заради законови неуредици, Митко и Лили се скараха преди години и примата получи забрана да я изпълнява.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф става Лили Иванова

Жана обаче уреди законово нещата и редовно я изпълнява по участия в пиано барове. Изпълнителката е възхитила феновете си със своето изпълнение, а някои от тях смятат, че я изпълнява по-добре и от Лили, пише „България днес“.

Бергендорф, освен това подражава на Лили, тъй като пие чаша вода с лимон, докато пее. Това е запазена марка на естрадната звезда. Лили винаги има чаша вода и шишенце с парфюм до себе си, по време на концертите.

Заради нарушение на законите за авторско право, Митко Щерев забрани на Лили да пее песните му. Преди три години композитора заяви, че е готов да се помири с примата, но ако тя спазва закона и си плати сметките. До този момент примирие не е постигнато.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар