Потрес! Наталия Кобилкина прави френска пред сина си!

Потрес! Наталия Кобилкина прави френска пред сина си!
Гласувайте за статията

Обект на жестока гавра за пореден път стана сексоложката Наталия Кобилкина!

Сега палавата украинка стана жертва на известния влогър и репортер Стефан Попов – Чефо. Той е известен най-вече сред младите и необвързани дами, прави на пух и прах специалистката в любовни отношения.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина мина границата на благоприличието

Кобилкина стана за смях в мрежата, преподавайки уроци по френска любов в присъствието на бебето си. Във видеото Наталия дава съвети на дамите за Свети Валентин и най-вече за това как да подходят към мъжкия полов орган, който палавата брюнетка назовава краставица. Сексоложката обяснява с подробности как трябва да се случи актът на фона на плача на малки й син.

„Бебе, не плачи, смей се!“, успокоява малкото Наталия. Тя продължава еуфорично жизнено важна тема- „Взимате краставицата, навеждате глава…“. Малко по-късно във видеото се включва задочно и съпругът й. Половинката на Кобилкина се опитва да укроти детето, пейки му тихо бебешки песнички.

Целта на видеото е рекламна. Наталия представя промоция на „уникален” семинар за вече отминалия празник на влюбените, в който важно място заема темата за фелацио. Именно това вбесява Чефо. Момъкът решава да се посмее на гърба на сексоложката.

„Този вид бизнес, с хора, които си дават съвети за живота, е много разраснат по света, но населението там не е на ръба на оцеляването, както тук! Дали са нужни тези разходи на един беден и понякога доста наивен народ?, недоумява Чефо, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар