Щерката на Асен Блатечки доказа, че не чака само на тати!

Щерката на Асен Блатечки доказа, че не чака само на тати!
4 (80%) 2 votes

Голямото дете на Асен Блатечки, което е плод на любовта му с Катерина Горанова, вече се развива в собствена професия, макар да е още на невръстна възраст!

Дъщерята на Асен Блатечки демонстрира уменията си в гримирането в Инстаграм и показа, че не е някоя глезена наследница, а здраво работи за бъдещата си реализация, което е похвално!

Асен Блатечки дъщеря

Дъщерята на Асен Блатечки вече е гримьорка, няма да следва стъпките на известния си баща

Катерина, която носи името на майка си, явно тръгва по стъпките на щерката на Наталия Симеоново, която също се изявява като професионална гримьорка. Брюнетката не за първи път показва върху себе си изкусния макиаж и често пуска снимки гримирана като за вечерно парти.

Двамата с баща й са изключително близки, въпреки че Блатечки в момента живее с втората си жена Диляна Попова и сина си Борил. „Споделя ми всичко. Първо на мен казва, а чак след това на майка си. Знам какво е правила и какво не. Говорим за секс и други неща“, откровен е Блатечки. През май Катерина ще стане на 19 години и вече е взела живота си в свои ръце. Тя има сериозна връзка, а очевидно и намерение да продължи в шоубизнеса, но като гримьорка, писа hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар