Теди Велинова не сваля годежния си пръстен, надява се да се събере с д-р Енчев! (виж тук)

Теди Велинова не сваля годежния си пръстен, надява се да се събере с д-р Енчев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Теди Велинова май още се надява да се събере с д-р Енчев!

Теди Велинова още таи надежда да се събере с доктор Ангел Енчев. Въпреки че е премахнала всичките си снимки с хирурга, тя все още си мисли, че двамата отново ще бъдат семейство.

Теди Велинова

Теди Велинова май си иска Ангел Енчев обратно

Вестник „Уикенд” забеляза, че бившата манекенка все още носи годежния си пръстен, който пластичният хирург на звездите й подари преди 7 години в Рим.

Теди не се разделя с бижуто дори и когато тренира в залата. На безименния пръст на дясната ръка на Велинова все още грее пръстенът с диамант.

„С Теди Велинова вече не живеем заедно. Ние нямаме брак, не сме се женили, затова и няма да има официален развод. Раздялата е факт „, сподели след края на връзката с любимата си д-р Енчев.

Самата Велинова отказва да коментира раздялата, но според нейни близки Ангел е този, който е взел окончателното решения за край на отношенията им. Двамата са заедно от 2011 година и имат две деца.

Малко по-късно хирургът предложи брак на Велинова в Рим, но до сватба така и не се стигна. Хирургът все още пази всички снимки с бившата си, най-вероятно от уважение или от липса на време за да ги изтрие. Това обаче дава надежда на брюнетката, която си мечтае да стане г-жа Енчева.

Както „Уикенд” писа, синът Филип живее предимно с баща си, а момиченцето София – с майка си.

„Всяка жена има поне едно предизвикателство в живота… Или е омъжена за него, или го ражда! Положителни идеи за родителство”, написа преди дни в социалните мрежи „дамата с неприлично дълги крака“.

В свое интервю бивша половинка на пластичния хирург призна, че все още не е стъпила на краката си. Тя не прави планове за бъдещето, а гледа само в миналото и настоящето. В момента брюнетката се занимава с реновирането на каравани, защото вече й се налага да работи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар