Пайнера търпи колосални загуби заради коронавируса! (още подробности)

Пайнера търпи колосални загуби заради коронавируса! (още подробности)
Гласувайте за статията

Пайнера с колосални загуби заради коронавируса!

Колосалната сума от половин милион лева само за месец ще загуби Митко Пайнера заради коронавируса. По груби сметки с толкова ще олекне музикалният продуцент, като загубите ще дойдат от затворените нощни заведения в цялата страна.

Пайнера

Пайнера губи сума ти пари заради мерките за вируса

Чалга бизнесът ще бъде убит от пандемията и кога и как ще бъде съживен, все още не е ясно. Чалга заведенията спират да работят и представителите от гилдията се затварят вкъщи. Голяма част от тях са напълно съгласни с решението.

Някои от най-големите звезди в „Пайнер“ още преди дни сами преустановиха дейност. Първа и сама реши да спре участията си една от най-скъпоплатените фолкпевици Преслава.

Коронавирусът изплаши сериозно Преси. Певицата е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на нейните близки. Първият, подкрепил колежката си, беше Константин, който заяви, че ще последва примера й.

Още преди дни в дискотеката на Коцето взеха извънредни мерки. Наред със сериозна дезинфекция на заведението беше решено и на всеки посетител на входа да се мери температурата.

Примерът на колегите си последва и Джена. Тя отмени концерта си тази събота в Германия. Почитателите на Джена я подкрепиха и аплодираха решението й. Въпреки че няма да лети заради страх от коронавирус, Джена щеше да пее пред публика в родината.

Тези дни тя имаше едно участие в провинцията и едно в столицата, които вече са невъзможни. Сашка Васева също се изплаши. Ретро чалгарката се е затворила вкъщи и не смята скоро да обикаля по нощните заведения. Тя е стопирала изявите, докато обстановката се успокои.

От редиците на музикалната компания издават пред вестник „България днес“, че съветвана от любимия си съпруг, Емилия е на път да преустанови дейност поне за година.

Десислава още преди седмица била поискала разрешение да спре да пее по барове. Деси има малко дете вкъщи, което гледат сами с половинката й, за което най-много се притеснява.

До вчера Галена нямаше никакво намерения да напуска музикалната сцена. Певицата има участия почти всяка вечер и по нищо не личи да се е притеснила от коронавируса.

За нейно голямо съжаление звездата на „Пайнер“ трябва да спре да обикаля страната през следващите дни, излагайки се на опасния вирус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар