Пайнера с колосални загуби заради коронавируса!Колосалната сума от половин

милион лева само за месец ще загуби Митко Пайнера заради коронавируса. По груби сметки с толкова ще олекне музикалният продуцент, като загубите ще дойдат от затворените нощни заведения в цялата страна. [caption id="attachment_441400" align="alignright" width="300"]Пайнера Пайнера губи сума ти пари заради мерките за вируса[/caption] Чалга бизнесът ще бъде убит от пандемията и кога и как ще бъде съживен, все още не е ясно. Чалга заведенията спират да работят и представителите от гилдията се затварят вкъщи. Голяма част от тях са напълно съгласни с решението.

Някои от най-големите звезди в "Пайнер" още преди дни сами преустановиха дейност. Първа и сама реши да спре участията си една от най-скъпоплатените фолкпевици Преслава.

Коронавирусът изплаши сериозно Преси. Певицата е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на нейните близки. Първият, подкрепил колежката си, беше Константин, който заяви, че ще последва примера й. Още преди дни в дискотеката на Коцето взеха извънредни мерки. Наред със сериозна дезинфекция на заведението беше решено и на всеки посетител на входа да се мери температурата. Примерът на колегите си последва и Джена. Тя отмени концерта си тази събота в Германия. Почитателите на Джена я подкрепиха и аплодираха решението й. Въпреки че няма да лети заради страх от коронавирус, Джена щеше да пее пред публика в родината. Тези дни тя имаше едно участие в провинцията и едно в столицата, които вече са невъзможни. Сашка Васева също се изплаши. Ретро чалгарката се е затворила вкъщи и не смята скоро да обикаля по нощните заведения. Тя е стопирала изявите, докато обстановката се успокои. От редиците на музикалната компания издават пред вестник "България днес", че съветвана от любимия си съпруг, Емилия е на път да преустанови дейност поне за година. Десислава още преди седмица била поискала разрешение да спре да пее по барове. Деси има малко дете вкъщи, което гледат сами с половинката й, за което най-много се притеснява. До вчера Галена нямаше никакво намерения да напуска музикалната сцена. Певицата има участия почти всяка вечер и по нищо не личи да се е притеснила от коронавируса. За нейно голямо съжаление звездата на "Пайнер" трябва да спре да обикаля страната през следващите дни, излагайки се на опасния вирус.