Миро се ядоса като го попитаха за Галка!Поп певецът Миро Костадинов

от Каризма наруши мълчанието си относно бившата дуетна половинка Галина Крудова. До момента изпълнителят отхвърляше въпроси свързани с отношенията им. [caption id="attachment_441413" align="alignright" width="300"]Миро Миро не иска да му се говори за Галка[/caption] Но наскоро в телевизионно интервю даде да се разбере какво е мнението му за екс-творческата изгора.

"Знаете ли колко години са минали от разпадането на дуета... 13 години. Когато едно семейство е 13 години в развод, не се пита какво прави бившият ти", отсече Миро в предаване по Би Ти Ви.

Когато бе попитан за Галка Малка, певецът прояви очевиден гняв, но все пак каза две думи. За разлика от него някогашната му дуетна партия беше доста по-мекушава в коментара си. В интервю тя беше попитана дали би могло да се коментира завръщане на дует "Каризма" с днешна дата, на което ямболийката отговори така: "Не знам какво ще е времето следващата седмица, така е и в творчески план. А Миро е непридвидим, той е интересна личност. И двамата сме креативни, ако се случи да направим нещо заедно след толкова години, за мен ще е приятно изживяване". По време на медийната си изява Миро размишлява на тема любов. "Не съм чак толкова умен, но истинската любов не може да бъде обсебване и порок. Тя означава да мислиш повече за половинката си отколкото за себе си. Любовта е състрадателна и жертвоготовна. Ще цитирам любима моя книга, в която се казва, че любовта дълго търпи и е милостива. Също така любовта не безобразничи, не капризничи. Разбира се говоря за цитати от Библията", вярва поп звездата. Същевременно изпълнителят на "Губя контрол" представи ново парче без видео към него. “Очите”, която е по текст и музика на самия добричлия премина 100 000 слушания в YouTube от публикуването си като аудио на 10 март. “Очите” е записана в 432hz (т.н. строй на Верди, златното сечение в музиката - Божествената пропорция) и вече има своите горещи почитатели във всички стрийминг платформи в които е достъпна. Песента е написана в Трьомсо (Норвегия) в началото на тази година и записана в София месец по-късно с Момчил Косев “SoulBmoll”(китари) като част от предстоящия албум на Миро - “Мироглед”. Настоящата версия на “Очите” е в аранжимент на Искрата. Миксът е поверен на Бате Пешо (Studio Buster).