Лили Иванова и Вики отменят турнетата си заради вируса! (още подробности)

0

Лили Иванова и Вики Георгиева призоваха хората да са внимателни!

Лили Иванова отлага началото на тазгодишното си турне, което трябваше да започне на 8 април във Видин. Това обяви самата тя на страниците си в социалните мрежи и публикува новите дати.

Лили Иванова
Лили Иванова и Виктория Георгиева призоваха хората да спазват мерките

Примата ще е в принудителна почивка до юли, след което ще започне с концертите в София, а останалите ще вмъкне в графика си за септември и ноември. Билетите ще важат без презаверка, обявените часове и места на провеждане са същите.

„Желая ви много здраве и много сили в това тежко за всички изпитание! Бъдете отговорни“, написа дипломираната медицинска сестра.

Младата певица Виктория Георгиева също отлага турнето си по представянето на песента си за Евровизия. Тя бе планирала през март и април да обиколи големите български общности в държавите в Европа, за да рекламира проекта си, но това няма как да се случи.

Затова блондинката ще се съсредоточи върху вокалната и сценичната си подготовка за изявата си в Ротердам.

„В момент като този трябва да се обединим в опазването на човешкото здраве и живот. Убедена съм, че за в бъдеще ще имам други възможности за среща с българите в Мадрид, Лондон и останалите градове в Европа“, написа Вики, пише вестник Телеграф.

Към днешна дата до Евровизия остават 2 месеца. С оглед на бързо променящата се ситуация все още не е взето решение дали ще се състои конкурсът или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.