Потвърдено: Брад Пит идва в България за годежа на щерката на Цеци Красимирова!

0

Брад Пит идва у нас за годежа на дъщерята на Цеци Красимирова!

Брад Пит ще дойде у нас за вечер в края на септември на морето, твърди вестник „България Днес”. Първоначално звездата ще е в Белград по покана на местен бизнесмен за голямо частно медийно събитие – откриване на хотел.

Цеци Красимирова
Брад Пит идва у нас за годежа на Джудит на Цеци Красимирова

Хонорарът му е 40 хиляди евро и ще остане една нощ. Американския красавец вече е бил в страната през 1988 година, преди да стане известен. Тогава се е снимал във филма „Тъмната страна на слънцето”, в който си партнира със сръбската звезда Милена Дравич.

Веднага след като приключи ангажиментът му в Сърбия, Брад ще дойде у нас на морето, където се планира да е годежът на дъщерята на Цеци Красимирова – Джудит.

22-годишната моделка ще размени пръстен с любимия си – мистериозен испанец. Брад Пит ще бъде изненада за бъдещата младоженка, която си пада по актьора и е гледала всичките му филми.

У нас холивудският красавец ще дойде за половината от хонорара, който му дава сръбският бизнесмен. След това ще си тръгна с частен самолет.

Засега няма отмяна на плановете на Брад Пит заради заразата, която обви света в паника. Агентите на актьора не са притеснени от коронавируса. А и смятат, че до края на септември всичко около заболяването ще отшуми.

Що се отнася до Джудит, за която Брад ще е изненада, тя от години се интересува от актьорско майсторство и от тази година смята да го изучава в Испания, където живее с майка си. От няколко месеца Красимирова се е преместила при годеника си.

По-малко от шест месеца след като майка и, Цеци каза „да” на любимия си милионер Майк, нова сватба се задава в родата. Вероятно тя ще се случи чак следващата година и при всички положения ще е като в приказките.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.