Нешка Робева апелира: Не грабете и не пълнете хладилниците! (виж тук)

Нешка Робева апелира: Не грабете и не пълнете хладилниците! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нешка Робева призова за отговорност и дисциплина!

За отговорно поведение без паника призова Нешка Робева. Бившата треньорка на гимнастичките призова, че не трябва да се препълват магазините и е опасно да се струпват твърде много хора на едно място.

Нешка Робева

Нешка Робева призова за разум и отговорност

„Ако се разболееш и е фатално, защо ти е пълен хладилник?”, негодува Нешка, пише вестник „България днес”.

Робева казва, че хората трябва да се пазят много, но в рамките на здравия ум. Също така тя цитира думите на д-р Даниеле Макини от Италия, който преди дни заяви следното:

„Разбирам, че не бива да има паника, но когато информацията за опасността от случващото се не достига до хората, и виждам хора, които пренебрегват предупрежденията и такива, събиращи се заедно, за да се оплакват, че не могат да ходят на фитнес или на мач, изтръпвам.

Също така разбирам и за икономическите вреди, които епидемията от коронавирус причинява и се притеснявам за това. След края на епидемията ще бъде наистина трудно да започнем от начало.

Искам да отбележа, че опасността за здравето на обществото е по-важно от икономиката. И не мога да опиша с по-лек термин от „смразяващ“ факта, че все още поисканите от региона „карантинни зони“ за Алзано Ломбардо и Нембро не са създадени. Подчертавам, че това е лично моя гледна точка.“, написа лекарят от Италия, предаваме го със съкращения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар