Светлана Гущерова възмутена от неспазването на мерките: Не може да намери памперси за бебето си!

Светлана Гущерова възмутена от неспазването на мерките: Не може да намери памперси за бебето си!
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова не може да намери памперси за бебето си!

Паниката с презапасяването със стоки от хранителните магазини и неспазването на указанията на щаба на ген. Мутафчийски в първите часове на извънредното положение заради коронавируса, разгневиха Светлана Гущерова.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова показа отговорно поведение

Моделката се оплака в социалните мрежи, че заради панираните софиянци й се наложило да обикаля няколко аптеки, тъй като памперсите били изкупени.

„Паниката е обзела целокупното население. След като ми се наложи да се редя на опашка, за да напазарувам храна в нормални количества, с изненада установих, че и детските магазини са полупразни.

Никъде нямаше бебешки сухари, пюретата са почти изкупени, а в аптеките нямаше и памперси“, сподели Гущерова за затрудненията си. Които първоначалната суматоха от извънредното положение е предизвикала за една майка, каквато е тя.

Малко по-късно Светлана качи и втори пост заради това, че много търговски обекти, чийто стоки и услуги не са от първа необходимост, не спазват указанията на властите.

„Съвсем нормално беше 2 седмици да си седите у дома, да си дадете сметка, че животът не е само пари, работа и сметки. Винаги има път! Светът нямаше да свърши. Ако ние младите сме по-защитени, то не знаем какво можем да причиним на други хора, които са потенциални жертви.

Не съм луда, която изпада в неконтролируема паника, но съм разумна и смятам, че всеки от нас можеше да стисне зъби и да съхрани себе си и околните за 2 седмици. Не подкрепям отварянето на търговски обекти, които не са от първа необходимост на човечеството. Да не дава Господ да стане военно положение, тогава ще видим какво ще правите“, изля гнева си Гущерова.

Като така подкрепи думите си със снимка на председателя на Националния оперативен щаб ген. майор Венцислав Мутафчийски.

Много хора одобриха думите на моделката и се съгласиха с призива й да се спазват указанията на ген. Мутафчийски, на когото всички здравомислещи българи се уповават в този кризисен за страната ни момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар