Луна скочи на Юлиан Вергов: Той ще ми дава оценки на мен! (виж тук)

Луна скочи на Юлиан Вергов: Той ще ми дава оценки на мен! (виж тук)
Гласувайте за статията

Луна изригна срещу Юлиан Вергов след „Капките“!

Луна и Юлиан Вергов влязоха във война. Двамата се сдърпаха в шоуто „Като две капки вода” след превъплъщението на певицата като Емил Димитров. Вергов се заяде с певицата, че изпълнението й е слабо.

Вергов

Луна бясна на Юлиан Вергов

Това накара Луна да избухне: „Не може актьор без нито една награда от гилдията да ми дава оценка на изпълнението като Емил Димитров и да ме нарича Арлекино.

Аз не се смятам за палячо. Вложих цялата си емоция, всичко на което съм способна, защото познавах Емил и знам какъв човек беше. Не казвам, че бях съвършена, но пък пях от сърце и душа“.

С тези думи поп фолк певицата Луна скочи на актьора Вергов, който в предаването онзи ден нарече имитацията и слаба, сякаш имитира Арлекино, не Емил Димитров.

Певицата се засегна, тъй като само към нея той беше безмилостен. „За първи път Фънки все пак ме пожали, защото не ме обиди, а напротив – някак като че ли ме защити, като каза точно това, което и аз исках да споделя.

Много се бях пренавила и вероятно съм вложила чисто женска емоция за което му благодаря“, каза още Луна.

Малко след предаването тя се чува с доста колеги от поп-фолка, които я защитили и издъхнали кураж. Сашка Васева също й се обадила да я подкрепи. Дупнишката Мадона беше от последните живеели в къщата на големия Емил Димитров в Княжево заедно с него, пише вестник България Днес”.

„Винаги съм бил искрен. Това, което казах в шоуто го мислех. Аз не мога да лъжа. Освен това съм жури точно с идеята да оценявам, затова са ме поканили. Не виждам никаква драма в случая“, категоричен от своя страна е Вергов. С неговото мнение се съгласи и Хилда Казасян, която обаче беше по-мека.

„Това, че харесваш Емил Димитров ти изигра лоша шега. Повече беше Луна отколкото него”, каза дъщерята на диригента Вили Казасян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар